Yangın kapkaloriın kilitleri, menteşeleri ve gayrı parçaları periyodik olarak arama edilmelidir. Yangın kapısı hatta, her sene en azca bir el kontrol edilmeli ve test edilmelidir.
Yangın Kapkaloriın bakımını yetiştirmek kucakin meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını savsama kılmak veya amatörce yetiştirmek önemli payanlara reçete açabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak takviye alabilirsiniz.
Görevli servis merdivenlerinin makroliği en az 65 cm olmalıdır. Yüksek katlı binalarda yangın merdiveni hoşgörülüliği en az 90 cm, kaçış yolu çokliği ise 180 cm'den az olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve hep binalarındaki yangın merdivenlerinin kapı rahatliği 120 cm'den azca olmamalıdır.
üste yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çısoy birgeniş firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının ne olmasını istiyorlar ise o talepleri nazar boncuğu bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.
Hatta, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, elverişli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.
Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve falmları intizamlı olarak kuruluşlmalıdır. Bapnın kızıllık çaldatmaışmasını çıkarmak bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden dahişenlerin durumu muayene edilmeli ve gerekirse bakım gestaltlmalıdır.
Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;
Yangın durumunda 120 dakikaya denli dayanıklı kalmalarını sağlayıcı yangın merdivenleri yanmaz malzemeden imal edilmektedir. Yangın merdivenlerinin kötü ve yangını sair alanlardan en az 90 zaman ayrı tutacak şekilde tasarlanması zorunludur. Bir binada zaruri olan yangın merdiveni nüshası eleştiri bir faktördür.
Ivedili durumlarda intizamlı tahliyeyi kolaylaştırarak ürkü mümkünlığını Yangın merdiveni kapısı azaltır. Konuma ve ihtiyaca bakılırsa hem içeriye hem bile hariçya monte edilebilirler.
Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.
Yangın kapılarının güvenlik sertifikaları da hediyeını etkileyen bir faktördür. Kapılar, EN yahut UL kabil standartlara uygunluğu onaylayan sertifikalara sahip olmalıdır.
Firmaların umumi olarak pratik yöntemi; Yangın merdiveni kapısı Apartmanların Döşek Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı açarak; bayağıda mevcut Garaj namına iniş ciğerin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.
İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar Yangın merdiveni kapısı haricen açılamaz. Bu vaziyet arakçılık vakalarının önlenmesini sağlamlar.
Yangın merdivenleri yangın ile beraberinde su taşkını ve sarsıntı kabilinden öbür natürel afetlerdede kullanılabilir olması dolayısıyla titizlikle korunmalıdır.
Comments on “Küçük Yangın çıkış kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.”